30 ANYS DE LA LLUITA CONTRA EL PLA DE RESIDUS

11/06/2020

30 ANYS DE LA LLUITA CONTRA EL PLA DE RESIDUS

El proper dimecres 17 de juny s’oferirà una xerrada commemorativa dels 30 anys de la lluita contra el pla de residus. Twitter, Facebook i YouTube d’Òmnium Conca de Barberà la oferiran en streaming directe.  

 

Aquesta acció ciutadana va aplegar els habitants de les comarques de La Conca de Barberà i l’Alt camp en la defensa del territori enfront de l’impacte que hagués suposat la construcció de l’abocador.

 

Forès va viure amb especial preocupació aquesta etapa, ja que es preveia un abocador de residus industrials al poble. Aquesta infraestructura hauria modificat dràsticament el Forès que coneixent. Volem fer esment i especial menció al diumenge 4 de febrer més de 7000 persones es concentraren al nostre municipi per a fer una plantada d’arbres en el lloc previst per a construir l’abocador.  

 

Es preveu que els ponents de la xerrada siguin: Marta Garsaball, de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural; Valentí Masalles, exalcalde de Blancafort; Josep Maria Vallès, exalcalde de l'Espluga de Francolí; M. Carme Crespí, acció veïnal Conca de Barberà; i Pau Baudés, acció veïnal Alt Camp. El sociòleg Joan Casellas exercirà de moderador de la xerrada.

 

Menu