ARRIBA LA FESTA MAJOR DE FORÈS 2021

18/08/2021

ARRIBA LA FESTA MAJOR DE FORÈS 2021

Benvolguts veïns i veïnes de Forès,

En primer lloc, des de l’equip municipal ús fem avinent la nostra més afectuosa salutació en motiu de la nostra/vostra Festa Major.

La pervivència de la situació de pandèmia de la Covid 19 segueix condicionant el programa d’aquesta diada tan assenyalada, que malgrat tot aposta decididament per tirar endavant totes aquelles activitats que la normativa ens permeti. Treballem per garantir la seguretat de la nostra Festa Major, que confiem que es desenvolupi amb la màxima normalitat.

Enguany, la normativa no fa possible desenvolupar el tradicional sopar comunitari del divendres, de manera que malgrat aquesta cancel·lació hem decidit mantenir el concert programat del grup Julivert, que farà un cant a l’esperit de germanor amb les seves cançons de taberna.

Un any més, reeditem el certamen de dibuix infantil “Pinta Forès”, que tan bona acollida rep any rere any. A la tarda, es realitzarà una gimcana que permetrà a petits i grans descobrir tots els racons del nostre municipi i passar una estona divertida a l’aire lliure col·laborant i superant obstacles plegats.

Enguany la normativa no permet realitzar el ball de festa major, de manera que el grup Loren ens tocarà un repertori especialment pensat per a un concert amb seients. L’espectacle es durà a terme al Mirador, per tal de facilitar l’assistència al major nombre possible de veïns i veïnes.

Amb aquest programa d’activitats volem anar explorant camins per a recuperar entre tots plegats la màxima normalitat possible. Des del consistori, aprofitem aquestes línies per demanar a tothom un cop més que sigui responsable per a gaudir un any més d’una...

BONA FESTA MAJOR!

Julià Josep Plaza i Briansó

Alcalde de Forès

 

Inscripció a les activitats programades:

  • Cançons de taverna amb Grup Julivert. AFORAMENT COMPLERT
  • Certamen de dibuix infantil Pinta Forès. AFORAMENT COMPLERT
  • Gimcana GPS amb Drac Actiu. Inscripcions AFORAMENT COMPLERT
  • Concert de Festa Major amb Grup Loren. Inscriu-te AFORAMENT COMPLERT
  • Concert de gralles amb Sonagralla i ball dels gegantons de Forès AFORAMENT COMPLERT

 

Menu