AVANCEN AMB PAS FERM LES OBRES DE "PAVIMENTACIÓ DE L'ESPAI D'EQUIPAMENT DEL MIRADOR”

21/08/2020

AVANCEN AMB PAS FERM LES OBRES DE "PAVIMENTACIÓ DE L'ESPAI D'EQUIPAMENT DEL MIRADOR”

Continuen amb pas ferm els treballs de pavimentació i acondicionament de l’espai d’equipament de Mirador, un projecte que busca l’adequació de l’espai a la rellevància de l’entorn que l’envolta, alhora que genera un nou espai al servei del benestar i les necessitats dels veïns i veïnes de Forès.

 

Els treballs es van adjudicar a l’empresa BOSIR, S.A. per un preu de 111.077,02 euros. La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Forès una subvenció, dins les bases de la subvenció Pla d’Actuació Municipal 2017, per import de vuitanta-cinc mil cinc-cents tres euros, (85.503,00.-€).

 

Aquesta obra transformarà l’antiga zona de pàrquing sense pavimentar en una zona ajardinada per al lleure i gaudi de ciutadans i visitants, millorant ostensiblement la zona d’esbarjo del mirador. L’espai restant, esdevindrà una zona d’aparcament pavimentada. S’han realitzat també treballs de cobertura amb pedra de l’antiga murada de formigó que es trobava en aquest espai, de manera que el conjunt quedi integrat en l’entorn preexistent i encaixi perfectament en l’esperit arquitectònic del nucli antic de Forès.

Menu