CONTINUEN ELS TREBALLS D'EXECUCIÓ DE LES OBRES DE MILLORA DE VIALITAT A L’ENTORN DEL MIRADOR

13/08/2021

CONTINUEN ELS TREBALLS D'EXECUCIÓ DE LES OBRES DE MILLORA DE VIALITAT A L’ENTORN DEL MIRADOR

Les obres de millora de la vialitat de l’espai  antigament ocupat per Ca l’Hostaler Antic de Forès han arribat al seu equinocci. Actualment ja es troba construït bona part del tram d’escales que comuniquen el Raval amb el carrer Major. En concret, arriben fins a mitja alçada on es preveu que hi hagi una petita placeta. L’estructura bastida fins ara es recobrirà amb pedra treballada a mà de manera artesanal, per tal de buscar l’harmonia amb la resta d’edificis que acompanyen aquest espai.

Durant els treballs s’han realitzat tasques de catalogació i de protecció de tots els elements històricament rellevants que han anat apareixent durant les obres. Destaca particularment per la seva singular importància en el passat un antic cup d’obra aparegut a mitja alçada on presumiblement es trepitjava el raïm i on el most es transformava en vi.

Els propers passos a seguir són consolidar les actuacions realitzades fins aquest punt i començar amb la instal·lació dels trams d’escala metàl·lics. Es preveu que els treballs finalitzin a finals del proper mes de setembre.

Menu