ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA CAMINADA POPULAR DE TARDOR A FORÈS

11/10/2020

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA CAMINADA POPULAR DE TARDOR A FORÈS

Una trentena de persones van participar a la Caminada Popular de Tardor, realitzada el passat diumenge dia 11 d’octubre a Forès.

 

La Caminada Popular de Tardor a Forès, que es fa realitzar el passat diumenge dia 11 d’octubre a Forès, va resultar un rotund èxit de participació. Més d’una trentena de persones van plantar cara a les baixes temperatures matinals i es van animar a prendre part en aquesta ruta circular, que permet gaudir de l’entorn i el paisatge incomparable que es troba a la zona nord-est del municipi. I es que els boscos que circumden Forès es vesteixen amb les seves millors gales cada tardor.

 

Els participants en l’activitat van poder gaudir de la natura en un dia assolellat de tardor, aprenent els secrets d’aquesta zona del terme municipal. Així, van descobrir els motius pels quals el Camí de l’Arç és conegut pel seu nom; van aprendre a identificar les principals espècies d’arbres i arbusts que trobem en aquest entorn; van descobrir antics rentadors oblidats i sobretot van poder prendre consciència de la importància de l’abundant patrimoni històric i natural de Forès.

 

La trobada va aplegar vilatans i visitants de totes les edats, i va finalitzar a l’emblemàtica plaça del Mirador de Forès, des d’on tots plegats vam poder gaudir de la privilegiada panoràmica que s’albira des d’aquest indret. Com a record de la jornada, tots els participants van rebre una calorosa ovació i una gorra commemorativa de la jornada.

 

Podeu trobar la ruta a Wikiloc, o bé fent clic en AQUÍ.

Menu