ÈXIT DELS ACTES D’INAUGURACIÓ DE LA ZONA ESPORTIVA JOSEP MARIA LLORACH I CORBELLA DE FORÈS

21/04/2022

ÈXIT DELS ACTES D’INAUGURACIÓ DE LA ZONA ESPORTIVA JOSEP MARIA LLORACH I CORBELLA DE FORÈS

El passat dissabte 16 d’abril es van inaugurar de manera oficial les instal·lacions de la nova zona esportiva Josep Maria Llorach i Corbella de Forès, ubicada en un espai privilegiat des d’on albirar la bellesa de la panoràmica que hom pot veure des del Mirador de la Conca. En un dia radiant de sol i amb una temperatura molt agradable, gairebé unes dues centes persones es van congregar per a donar la benvinguda a aquest nou espai de lleure i salut del municipi.

Les activitats van començar a les nou del matí, amb els primers partits del 1er Torneig de Pàdel de Forès. Aquest torneig, adreçat a jugadors de tots els nivells, va comptar amb 16 equips. La victòria fou finalment per l’equip LIALPA, després d’una disputada final.

A les onze es va realitzar l’acte formal d’inauguració, que va comptar amb de la Sra. Teresa Pallarès i Piqué, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Sr. Quim Nin i Borredà, Vicepresident primer de la Diputació de Tarragona; de la Sra. Assumpció Canela, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; de Josep Poblet, expresident de la Diputació de Tarragona i de l’alcalde de Forès, Julià Josep Plaza i Briansó. El punt emotiu de la jornada va arribar quan l’antic alcalde de Forès, Josep Maria Llorach i Corbella, va descobrir una placa commemorativa de la jornada. Els assistents van posar el punt i final a l’acte amb una llarga ovació en reconeixement de la tasca duta a terme per a la consecució d’aquest projecte. Finalitzat aquest acte, hi hagué un refrigeri per als assistents.

Seguidament, el Circ Los, amb el seu espectacle “Vintage Brothers”, van fer les delícies de petits i grans amb les seves acrobàcies i malabars realitzades en la pista poliesportiva, amb la bella silueta de Forès al fons.

La nova zona esportiva de Forès, que ocupa 4.990 metres quadrats de superfície, inclou una pista poliesportiva, preparada per a disputar partits de futbol sala, de bàsquet, d’handbol i de voleibol; i una pista de pàdel.

La inversió realitzada ha superat els 350.000 euros, comptant amb subvencions de 253.000 euros vingudes del Pla d’Actuació Municipal (PAM ) de la Diputació de Tarragona i del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. La resta ha estat assumida pels recursos propis de l’Ajuntament de Forès.

Menu