FINALITZEN LES OBRES DE PAVIMENTACIÓ DE L'ESPAI D'EQUIPAMENT DEL MIRADOR

09/10/2020

FINALITZEN LES OBRES DE PAVIMENTACIÓ DE L'ESPAI D'EQUIPAMENT DEL MIRADOR

Es preveu que en els propers dies es puguin donar per finalitzades les obres de pavimentació de l’espai d’equipament del Mirador de Forès. Amb aquesta important millora es pacificarà un espai central del municipi, posant-lo al servei del benestar i les necessitats de veïns i veïnes de Forès.

 

Aquesta obra ha transformat l’antiga zona de pàrquing sense pavimentar en una zona enjardinada mantenint la fesomia històrica de Forès, que destaca per la presència de parets i construccions de pedra seca. En aquest sentit, destaquen els treballs de cobertura amb pedra de l’antiga murada de formigó que es trobava en aquest espai.

 

“L’espai del Mirador de Forès és un element patrimonial i icònic del nostre municipi i és una infraestructura que segueix funcionant a l’hora de proporcionar un lloc d’esbarjo als nostres veïns i veïnes alhora que serveix com a punt d’atracció turística per a afavorir la presència de visitants al nostre municipi”, ha apuntat l’alcalde.

 

Finalitzada la pavimentació, sols mancaran petites tasques de jardineria i paisatgisme, que no es preveu que dilatin en excés la finalització del projecte. S’espera que ben aviat tothom pugui gaudir d’aquest nou espai.

Menu