FINALITZEN LES SESSIONS DEL MÈTODE FELDENKRAIS

12/08/2020

FINALITZEN LES SESSIONS DEL MÈTODE FELDENKRAIS

Avui s'ha realitzat la última de les quatre sessions del Mètode Feldenkrais que s'han dut a terme aquest estiu a Forès. Els veïns i veïnes del municipi han après els mecanismes per a crear nous esquemes neuromusculars i biomecànics a tavés de la plasticitat neuronal. Aquesta activitat, especialment indicada per a la reducció de dolors derivats de la manca d'activitat física i per a potenciar una major flexivilitat, ha comptat amb una gran acollida i els participants la han acomiadat amb sensacions molt positibes.

Les sessions s'han realitzat al Local Social de Forès, respectant les recomanacions de seguretat establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a la prevenció de contagis de la Covid19 (distància entre els participants, ús de mascareta, neteja de l'espai i material emprat, neteja de mans amb sabonets hidroalcohòlics, etc...).

L'activitat ha estat gratuïta per a tots els usuaris, amb la voluntat de fer-la accessible a tothom. Es constata l'èxit de la proposta, que va comptar amb una bona assistència en les sessions. 

El cost de l'activitat ha estat subvencionat per part de la Diputació de Tarragona en el marc de les Subvencions per als ens locals per a projectes i activitats culturals singulars extraordinàries. Des del consistori municipal, es vol agraïr un cop més l'imprescindible suport de la Diputació de Tarragona a l'hora de realitzar activitat culturals en el nostre municipi.  

Menu