FORÈS INTENTA RECUPERAR LA NORMALITAT DESPRÉS DEL PAS DE FILOMENA

13/01/2021

FORÈS INTENTA RECUPERAR LA NORMALITAT DESPRÉS DEL PAS DE FILOMENA

Forès intenta tornar a poc a poc a la normalitat després que el temporal Filomena hi hagi deixat gruixos de prop de vint centímetres de neu durant el cap de setmana. Els veïns i la brigada municipal s'afanyen a netejar els carrers i els accessos a les cases i als garatges, i a espargir sal arreu,.

 

L'alcalde, Julià Josep Plaza, ha apuntat que es trigarà alguns dies a recuperar la normalitat absoluta i que els preocupen el gel i les incidències que se’n puguin derivar. Les principals vies estan netes, però encara resten carrers estrets on encara es poden trobar restes de neu. Alguns veïns han netejat les entrades a les seves cases per poder sortir i han col·laborat en les tasques de neteja dels carrers.

 

L'alcalde també ha demanat molta precaució davant els gruixos acumulats en teulades, balcons i terrasses, que suposen un risc per als vianants. També ha volgut agrair les tasques de neteja realitzades per l’agutzil, en Jaume, amb la col·laboració de la brigada de l’ajuntament de Passanant i Belltall. Ha fet extensiu l'agraïment a la Diputació de Tarragona, que també ha facilitat maquinària pesada per agilitzar les tasques de retirada de la neu i el gel dels carrers de Forès.

 

Per últim, ha volgut destacar tota la indispensable ajuda realitzada pels veïns i veïnes de Forès, des dels que han netejat carrers amb l’ajuda dels seus vehicles o amb la pala fins a tots aquells que han ofert la seva ajuda als seus conciutadans durant aquests dies difícils. Aquestes situacions complexes posen de relleu l’esperit de poble dels veïns i veïnes de Forès.

Menu