FRONT A LA COVID 19: PROTEGEIX-TE, PROTEGEIX-NOS

27/07/2020

FRONT A LA COVID 19: PROTEGEIX-TE, PROTEGEIX-NOS

En la compareixença d’aquest matí, el President de la Generalitat ha posat especial èmfasi en la necessitat de protegir-nos front a la Covid 19 amb frases com la següent: “És imprescindible que tornem a conscienciar-nos que ens hi va la vida“. Amb frases contundents com aquesta, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida a la ciutadania a extremar les mesures de precaució per evitar la transmissió del coronavirus. Amb les dades d’evolució de la pandèmia a la mà, Torra ha assegurat que “la situació és crítica” i ha advertit que els propers 10 dies seran clau per determinar si s’han de prendre mesures més estrictes.

 

Des de l’Ajuntament de Forès volem incidir en la necessitat de que tota la ciutadania ens hem d’implicar al màxim per a contribuir a aturar els rebrots de la COVID 19.

 

Amb el procés de desconfinament, s’amplien les situacions que impliquen contacte social i, per tant, augmenta el risc de propagació del virus. Per tal de tallar la cadena de transmissió i evitar possibles nous brots, és fonamental detectar i aïllar els casos de COVID-19, així com identificar i controlar les persones amb qui han tingut contacte estret per indicar-los aïllament i fer-los el seguiment dels símptomes.

 

Els contactes estrets són les persones amb qui s’ha compartit espai a menys de 2 metres de distància, durant més de 15 minuts, des de les 48 hores prèvies a l’inici dels símptomes.

 

És important seguir totes les recomanacions de les autoritats per tal de frenar el nombre de contagis diaris i així protegir a tots els nostres conciutadans, especialment les persones de més edat que es troben en una situació de major vulnerabilitat enfront de la pandèmia. És innegable que l’aportació de responsabilitat individual beneficiarà al conjunt de la ciutadania.

 

La Generalitat facilita l’accés a tota la informació referida a la situació de Covid 19 fent clic AQUÍ.

Menu