NO ABAIXEM LA GUÀRDIA AMB LA COVID19

24/03/2021

NO ABAIXEM LA GUÀRDIA AMB LA COVID19

El Departament de Salut ha expressat la seva preocupació per la situació actual a la Conca de Barberà, que és la comarca amb el risc de rebrot (EPG) més alt, a molta distància de la mitjana catalana. La comarca és la comarca amb la velocitat de contagi més alta, que gairebé quadruplica la catalana, essent la Rt de 4,07, quadruplicant la mitjana catalana.

 

Segons la informació difosa pel departament, la causa més probable del brot, que ja compta amb almenys 144 infectats, podria ser molt probablement una reunió familiar amb diferents bombolles de convivència que es va produir a Montblanc. Arrel d’aquest brot, el risc de rebrot va escalar fins als 2.213 punts.

 

La Conselleria de Salut iniciarà avui dimecres dia 24 de març un cribratge de test PCR massiu entre els 6.300 habitants del municipi, que ha decidit suspendre activitats esportives i altres actes lúdics fins al dia 28 de març, a l’espera que la situació es normalitzi.

 

Des de l’Ajuntament de Forès, l’alcalde ha demanat als veïns i veïnes del municipi que extremin les mesures de seguretat i segueixin en tot moment les recomanacions que es donen des de la Conselleria de Salut per a la prevenció de la propagació de la Covid19.

Menu