OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA FESTA BENVINGUTS A PAGÈS

20/06/2022

OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA FESTA BENVINGUTS A PAGÈS

Us informem que els dies 1 i 2 d'octubre se celebrarà la Festa Benvinguts a Pagès a Catalunya. Els productors i les productores, allotjaments i activitats complemèntaries de la Conca de Barberà que hi vulguin participar poden fer la inscripció abans del 30 de juny.

 
Us detallem els enllaços per registrar-se:
 
Activitats complementàries: https://benvingutsapages.cat/inscripcions/activitats/
 
Què és la BaP La Festa?
 

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

Gaudirem d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.

 
Menu