SAL·LUTACIÓ DE L'ALCALDE PER A LA FESTA MAJOR

22/08/2020

SAL·LUTACIÓ DE L'ALCALDE PER A LA FESTA MAJOR

Benvolguts veïns i veïnes de Forès,

 

Un any més l’equip de govern municipal us vol fer arribar una afectuosa salutació en motiu de la nostra/vostra Festa Major.

A diferència dels anys anteriors, el programa d’enguany és un programa fet i pensat des de la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia de la Covid 19 en la qual ens veiem immersos. La situació sanitària actual no ens deixa marge per poder-ho fer de cap altra manera, però ni res ni ningú ens traurà les ganes de passar-ho bé i oblidar, encara que sigui per uns moments, les dificultats que estem patint. Volem recalcar la nostra confiança en que tota aquesta situació passarà, i podrem tornar a riure, a ballar i a gaudir com estem acostumats a fer-ho, sense aquestes necessàries mesures de cautela.

 

Les recomanacions sanitàries no fan possible desenvolupar un sopar de la manera en que s’ha fet tradicionalment, però tot i així hem mirat de repensar-lo de manera que es mantingui el que creiem que és més important d’aquest esdeveniment, l’esperit de germanor. Així, el divendres us proposem un Sopar de Carmanyola, on animem a tothom a portar el que vulgui de casa i trobar-nos a la plaça del Mirador, on hi haurà preparats espais per a cadascuna de les famílies del nostre poble que hi vulguin participar. Demanem que es respectin les mesures de seguretat i el distanciament social per a un bon desenvolupament de la vetllada.

 

Mantenim el certamen de dibuix infantil “Pinta Forès”, que l’any passat va tenir una gran acollida en la seva primera edició. Malauradament, altres activitats que sempre ens feien molta il·lusió, com el concurs de bitlles o el ball de festa major s’han hagut d’anul·lar o de repensar. Desitgem de tot cor que aquest sigui us fet aïllat i que l’any que ve puguem celebrar de nou aquesta diada nostra tan assenyalada en condicions de plena normalitat.

 

Amb molt d’esforç hem pogut programar un concert d’havaneres, amb el grup “Els Pescadors del Francolí”, que en l’incomparable marc del nostre mirador donarà un repàs a les cançons marineres més nostrades.

Enguany la Festa Major de Forès ha de transmetre els nostres valors de comunitat i solidaritat envers els nostres veïns i veïnes, celebrant en convivència aquesta diada tan assenyalada alhora que es segueixen totes les recomanacions en matèria de salut que fan les autoritats sanitàries per prevenir la propagació de la Covid 19. Cal que pensem en els nostres conciutadans, sobretot en aquells de més edat que es troben en una situació de major vulnerabilitat. Entre tots hem de treballar per a protegir-los de la millor manera.

 

Malgrat tot, no volem que es perdi l’esperit festiu d’aquests dies i es per això que us desitgem de tot cor una...

 

MOLT BONA FESTA MAJOR!!

 
Menu