S'ESTABILITZA EL BROT DE COVID19 A FORÈS. CAL NO ABAIXAR LA GUÀRDIA.

28/10/2020

S'ESTABILITZA EL BROT DE COVID19 A FORÈS. CAL NO ABAIXAR LA GUÀRDIA.

En els darrers dies s’havia produït un brot de Covid-19 al terme de Forès, que havia afectat a diversos dels nostres veïns i veïnes. Tots els afectats han estat monitoritzats pels serveis d’assistència sanitària de CatSalut, i han seguit les recomanacions específiques per a cada cas concret. Des de l’Ajuntament volem agrair i reivindicar la tasca dels sanitaris enfront d’aquesta difícil pandèmia que esta fustigant la nostra societat. Constatem amb satisfacció la recuperació de la majoria dels afectats, fet que pot indicar una estabilització de la situació.

Segons sembla en els darrers dies no s’han detectat nous positius, fet pel qual des del consistori es considera que la situació evoluciona favorablement. Tot i això, es demana a tots els nostres veïns i veïnes que segueixin seguint escrupolosament les recomanacions per a la prevenció de la Covid-19 que arriben des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Es recorda que les mesures bàsiques de prevenció són:

  1. Augmentar el distanciament social, evitant trobades innecessàries.
  2. Les reunions han de ser d’un màxim de 6 assistents.
  3. Fer ús de la mascareta.
  4. Rentar-se freqüentment les mans.
  5. Resten prohibides a tot Catalunya els desplaçaments i la circulació pel carrer entre les 22h i les 6h.

En aquest sentit destaca la importància de mantenir el distanciament social, evitant trobades amb persones fora de l’àmbit familiar. Cal extremar la precaució en aquests propers dies, on la tradicional festivitat catalana de la Castanyada pot propiciar situacions de risc. Aquí teniu l’enllaç per a accedir a la web de la Generalitat amb més detalls de les recomanacions i restriccions establertes per les autoritats.

Menu