TOTS SANTS: MESURES ESPECIALS PER A L'OBERTURA DEL CEMENTIRI

28/10/2020

TOTS SANTS: MESURES ESPECIALS PER A L'OBERTURA DEL CEMENTIRI

El proper diumenge dia 1 de Novembre es celebrarà a tot Catalunya la tradicional festivitat de Tots Sants. Aquest any es trobarà condicionada per l’actual situació sanitària provocada per la Covid-19.

L’Ajuntament de Forès demana als veïns i veïnes  de Forès responsabilitat en l’accés al cementiri municipal, que es trobarà obert coincidint amb aquesta festivitat. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis, s’establirà un horari d’obertura especial: dijous dia 29 d’octubre, de 9 del matí a 6 de la tarda; pels dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, que serà de les 8 del matí a les 6 de la tarda, de forma ininterrompuda.

Per accedir a aquest espai, serà obligatori l’ús de la mascareta i respectar les distàncies de seguretat; s’hauran de respectar les indicacions de les entrades i les sortides i el sentit de la circulació marcat en l’interior de cada cementiri; caldrà utilitzar el gel hidroalcohòlic a l’entrada, als punts d’aigua i abans i després de la utilització de les escales mòbils d’accés als nínxols; per últim, no es podrà menjar ni beure a l’interior del cementiri.

Es recomana seguir les mesures de prevenció indicades, així com no accedir en grups superiors a quatre persones i no romandre més de 20 minuts a interior dels cementiris.

Menu