ARRIBA LA NOVA MASCARETA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

12/11/2021

ARRIBA LA NOVA MASCARETA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Aquesta serà la tercera vegada que La Marató es dedicarà a la salut mental.

La recerca en l'àmbit de la salut mental que impulsaran els fons que es recaptin en La Marató 2021 estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l'esperança de vida de les persones. 

En aquest sentit, des de l’ajuntament de Forès volem sumar els esforços de tots plegats un any més. És per aquest motiu que hem creat aquesta mascareta solidària de Forès, que confiem que tingui, com a mínim, l’èxit de la de l’any passat. Aquesta mascareta reutilitzable permet filtrar fins a un 92,5% de l’aire respirat i és totalment ajustable en funció de les necessitats de cada usuari. El preu d’aquesta exclusiva mascareta és de 9€, que destinarem íntegrament a La Marató de TV3.

No esperis més i fes ja la teva reserva AQUÍ

Fes ressò a les xarxes amb el hashtag #forèsolidari

Gràcies pel teu suport a La Marató de TV3 per la salut mental!

Menu