COMENCEN LES OBRES DE MILLORA DE VIALITAT A L’ENTORN DEL MIRADOR

14/05/2021

COMENCEN LES OBRES DE MILLORA DE VIALITAT A L’ENTORN DEL MIRADOR

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora de la vialitat l’espai ocupat per Ca l’Hostaler Antic de Forès. El projecte consisteix en la construcció d’un conjunt d’escales que comuniquin el carrer Raval amb el carrer Major i el Mirador de la Conca. A mitja alçada es situarà un espai-plaça que crearà un indret apte per a la trobada i repòs de tots els veïns, que convidi a contemplar les excepcionals vistes de l’entorn. El disseny de l’espai facilitarà que en un futur proper es pugui utilitzar per a dur-hi a terme actes socials i/o culturals.

El criteri general de tota la intervenció, és el de respectar els elements arquitectònics, patrimonials i històrics del solar, i posar-los en valor. Lluny de modificar l’entorn, donarà visibilitat als elements arquitectònics, patrimonials i històrics existents, de forma que les parts de nova construcció no siguin el més rellevant del resultat final, sinó que ajudin a explicar la història del lloc, emfatitzant els elements existents. Amb aquesta finalitat, s’utilitzaran materials tradicionals, amb predomini de la pedra natural de la zona.

Aquesta actuació, que realitzarà Serveis Integrals 360 Plus, SL, tindrà un cost de 225.020,21.-€ i es preveu que estigui finalitzada cap a finals del proper mes de setembre.

Menu