EL JAZZ REFRESCA UNA NIT TROPIAL AL SEGON CONCERT D'ESTIU AL MIRADOR DE FORÈS

08/08/2020

EL JAZZ REFRESCA UNA NIT TROPIAL AL SEGON CONCERT D'ESTIU AL MIRADOR DE FORÈS

En una excepcionalment càlida nit d’estiu a Forès, el passat dissabte 8 d’agost les arcades d’estil gòtic que emmarquen la plaça del Mirador van vibrar amb les notes de jazz del repertori de Mireia Rubio Jazz Quartet. La plaça va assolir el seu màxim aforament amb l’assistència de nombrosos amants del jazz i de la música en general.

 

El quartet de jazz, compost per Mireia Rubio (cantant), Enric Alegre (saxo), Lluís Casas (bateria), Mark Cowling (teclat) i Raimon Corbella (contrabaix); va delectar a tots els assistents amb una selecció immillorable dels millors temes de jazz de grans clàssics com Duke Ellington, Ella Fitzgerald o Cole Porter. La potent veu de la cantant es complementà perfectament amb la de la resta dels seus acompanyants, creant una atmosfera especial, d’aquelles que hom pensa que només es poden trobar en un club de jazz de Harlem.

 

Prèviament i durant el concert, la organització va adoptar totes les mesures de seguretat indicades per evitar qualsevol tipus de contagi de la Covid 19: separació de seients i distància de seguretat entre assistents, utilització de gel hidro-alcohòlic, amplis passadissos de pas, etc. El comportament de el públic va resultar exemplar, i van acomiadar Mireia Rubio Jazz Quartet com es mereixien, amb una càlida i entusiasta ovació.

 

Forès demostra un cop més que segueix apostant per la cultura, que resulta de vital importància enmig d’aquesta situació d’excepcionalitat que estem afrontant.

Menu