FORÈS VIBRA AMB LA FESTA MAJOR D’ENGUANY

31/08/2022

FORÈS VIBRA AMB LA FESTA MAJOR D’ENGUANY

Durant els dies 26, 27 i 28 d’agost, Forès, el Mirador de la Conca, ha celebrat la seva Festa Major.

 

El tradicional ‘Sopar popular’ de divendres va donar el tret de sortida de la Festa Major. Durant la sobretaula els assistents van poder gaudir d’un concert de blues i jazz amb el conjunt Leitmotiv.


El dissabte es va iniciar el dia amb el certamen de dibuix infantil “Pinta Forès”, un certamen no competitiu adreçat als més joves de Forès, per a que puguin plasmar la seva visió del nostre municipi. Aquesta activitat ha incorporat la novetat de que s’ha realitzat a la bassa del Pla de la Bassa.  Paral·lelament, s’ha dut a terme la Primera Trobada de Modelisme Naval de Forès, amb el Club Modelisme Tàrrega. Una desena de reproduccions d’embarcacions de tot tipus van “envair” pacificament la bassa del Pla de la Bassa davant la sorpresa dels assitents.


A partir de les quatre de la tarda i fins a les vuit del vespre gran i petits van poder gaudir de les diverses activitats d'aventura, entre les quals destacava una tirolina de més 130 metres que sobrevolava la zona esportiva Josep Maria Llorach i Corbella. També a les cinc de la tarda es va dur a terme el "Concurs de Bitlles" amb una trentena de participants que van poder gaudir de la nova pista de bitlles ubicada en aquest espai. La classificació va ser la següent:

Categoria Junior

1er Marcel Llorach Alzina 

2on Josep Saez Quim

3er Pep Baiget Fibert

Categoria Senior Femenina

1era Sara Llorach Briansó

2ona Casilda Fabregat Farré

3era Noemí Llovera Martí

Categoria Senior Masculina

1er Xavi Arriaza López

2on Marc Mayans Llorach

3er Marc Llorach Briansó

En finalitzar les activitats del dissabte a la tarda, va continuar la festa acompanyats pel conjunt "9 Stil” amb els Balls de Tarda i de Nit i es va seguir, fins a altes hores de la matinada, amb una disco-mòbil que va punxar els grans èxits d’ara i sempre.

 

Les activitats del diumenge es van iniciar amb la missa de Festa Major, a l’església de Sant Miquel de Forès. Un moment de recolliment per a tots aquells que van participar a la cerimònia.

 

En finalitzar es va dur a terme la ja tradicional "Ballada dels Gegants i Gegantons de Forès" acompanyats de les colles geganteres de Santa Coloma de Queralt i dels Calçots de Valls. Seguidament, a la Plaça del Mirador, es va acomiadar de la Festa Major amb un aperitiu de cloenda, on veïns i amics van poder degustar diverses puces gastronòmiques inspirades en la cuina tradicional catalana tot contemplant una magnífica vista panoràmica de la Conca de Barberà.


Des de l'organització donem les gràcies a tots els veïns i veïnes de Forès i a tots aquells que van voler compartir amb nosaltres els tres dies de Festa Major.

 

Des de l’Ajuntament i la seva àrea de Dinamització turística i cultural, volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a tots per la vostra col·laboració i participació en totes les activitats programades.

Menu