NOUS CURSOS DEL FOAP A CONCACTIVA

12/02/2021

NOUS CURSOS DEL FOAP A CONCACTIVA

Des de l'Ajuntament de Forès, fem difusió dels nous cursos per a persones a l'àtur que ofereix Concactiva. En uns moments difícils com els actuals, agraïm especialment tots els esforços per a proporcionar oportunitats a les persones que es troben en situació d'atur.

 

Dins el programa FOAP 2020 (Formació d’Ofertes en Àrees Prioritàries presentem els dos nous cursos que es duran a terme a Concactiva, a Montblanc. Es tracta de les formacions en: ‘Operacions Bàsiques de Càtering’ i ‘Dinamitzador/a d’Activitats en el Lleure Infantil i Juvenil’.

 

El curs d’Operacions Bàsiques de Càtering tindrà una durada de 270 hores, 40 de les quals seran pràctiques en diferents empreses del sector. S’iniciarà durant el mes de febrer en horari de matins. El professorat intetarà treballar bàsicament a la cuina perquè l’alumnat aprengui les eines necessàries per a poder desenvolupar-se notablement en una cuina.

 

El curs de ‘Dinamitzador/a d’Activitats en el Lleure Infantil i Juvenil’ tindrà una durada de 350 hores, 160 de les quals seran pràctiques en diferents empreses o entitats del sector del lleure. S’iniciarà durant el mes de març en horari de tardes. Els alumnes hauran d’acreditar que tenen l’Educació Secundària Obligatòria superada, en cas contrari, podran fer proves de competències clau per acreditar-ho.

 

COL·LECTIUS A QUI S'ADREÇA ELS CURSOS:

✅   Adreçats a persones en situació d'atur

✅   No estar treballant.

✅   Hi ha un un 30% d’alumnes per curs que poden ser treballadors/es.

✅  Les persones han d'estar inscrites al SOC.

✅   Mínim 16 anys.

✅   Certificat de Professionalitat, titulació oficial.

 

Aquestes  accions estan finançades pel SOC, el SEPE i el Fons Social Europeu.

 

Inscripció als cursos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnxB2Kd7ffHls1a6G6FBD_u8z_nuZ75U2AmPSgMsOzknIfaA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628 o a csole@concadebarbera.cat o al 977861338.

Menu