SEGUEIX EL PLE EXTRAORDINARI D'AVUI A TRAVÉS DEL CANAL DE YOUTUBE DE L'AJUNTAMENT DE FORÈS

10/02/2021

SEGUEIX EL PLE EXTRAORDINARI D'AVUI A TRAVÉS DEL CANAL DE YOUTUBE DE L'AJUNTAMENT DE FORÈS

Aquest dimecres, a les 18:30h, l'Ajuntament de Forès farà un Ple extraordinari virtual, condicionat per l'estat d'alarma a causa de la crisi del COVID-19. Mentre es mantinguin les condicions de confinament destinades a evitar la propagació del virus, els plens de la corporació municipal es realitzaran a través d’aquest mitjà.

El 3 regidors del consistori participaran al Ple des de casa i la sessió es transmetrà en directe pel canal Youtube de l’Ajuntament de Forès, com és habitual amb les sessions plenàries.

Pel que fa al contingut del Ple, l'ordre del dia inclou

ALCALDIA

1. Proposta de resolució de l'encàrrec de gestió anterior i del conveni de la gestió informatitzada del padró d'habitants i aprovació del nou encàrrec de la gestió informatitzada del padró d'habitants a la Diputació de Tarragona i del respectiu conveni regulador.

2. Proposta aprovació "Conveni de cooperació entre el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i els ajuntaments de Sarral, Sta. Coloma de Queralt, Conesa, Les Piles, Savallà del Comtat, Llorac, Vallfogona de Riucorb, Forès i Passanant i Belltall, per a l’execució del projecte d’abastament d’aigua en alta amb connexió al Consorci d’Aigües de Tarragona".

INTERVENCIÓ

3. Proposta d'aprovació del compte general de la corporació, exercici 2019.

Sota aquestes línies, trobareu l’enllaç per accedir a la visualització del Ple o també podeu fer clicl AQUÍ.

https://youtu.be/Nn3OSpTfHKY

 

 

Menu